Előre a múltba!


Kudarcból-Siker

Nem egy új önfejlesztés, hanem egy alapvetően más szemléletet mutatunk most neked. Nem az a lényeg, hogy megváltozzunk, hanem hogy visszatérjünk önmagunkhoz.

Valamennyien számtalan hibát követünk el életünk során, és ilyenkor arról álmodozunk, milyen szép is lenne visszatérni a múltba, és ezeket kijavítani. Nem ígérhetünk ingyen jegyet a gyerekkorodba, mégis lehetséges, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

Erre a módszerben tulajdonképpen azt tanulod, meg hogyan jutsz „előre a múltba”! Valószínűleg olyan dolgokat olvashatsz, amiről régebben sohasem hallottál. Készülj fel a csodálatos meglepetésekre. Lehet, hogy néhol kicsit száraz lesz az anyag, mégis arra kérlek, olvasd el akár többször is.

Az eredmény, amit kapsz a képzés végére egy teljesen számodra új és izgalmas élet tele szép élményekkel és ráadásként egy lenyűgöző új világ nyílik meg előtted.

A képzés 13 részből áll és 12 hétig tart. Amikor beregisztráltál, akkor azonnal kapsz, egy anyagot majd minden héten egy-egy email formájában jön a többi is. Tehát nem kell sehova sem menned csak elolvasod a szöveges részeket vagy megnézed a filmeket. kapcsolódok most


Fontos:

Minden héten van vizsga. Nem kell megijedned, hiszen csak az olvasott vagy nézett anyagból lesznek teszt kérdések, de felhívjuk a figyelmed, hogy ezek a válaszok pontozva lesznek és minél több pontod van annál több lesz később a jövedelmed. Pontokat gyűjthetsz még úgy is, hogy meghívsz ismerősöket, hogy ők is végezzék el ezt a különleges képzést, amivel nekik is jó lesz. Tehát ha másoknak segítesz, ezért plusz pontokat kapsz! Minél több embernek segítesz hozzá jutni ehhez a képzéshez, annál több jövedelmed lesz.


A költségek:

A képzés 333 € plusz 11 € működési költség. A képzés kezdetével csak a 11 eurót kell befizetned! Viszont 100% garanciát adunk magára a képzésre! Ez azt jelenti, hogy ha nincs a 12. hétvégére legalább 1000 € jövedelmed a 333 euró költséget teljes mértékben elengedjük, ezt akkor is, ha csak 999 € bevételed lett az általunk mérhető bevételekből! Amennyiben meghaladja, a jövedelmed az 1000 eurót csak ebben az esetben vonjuk le a képzés költségét a 333 eurót.

Amit még megígérünk, nem fogsz unatkozni és nagyon fogod élvezni minden részét. kapcsolódok most

Megint Fontos!

Egy rövid történet, hogy megértsd miért ajánlották neked ezt a képzést.

Tudsz úszni?

Nem

Amennyiben fizetek érte, akkor tudsz úszni?

Nos, nálunk fizetünk érte, hogy „megtanulj úszni”! Képzés közben adunk Neked ajándékokat, ráadásul kétszer is! Ezekből az ajándékokból lehet komoly jövedelmed. Gondold át, elkezded a képzést 11 euró befizetésével, amiben olyan információkat is kapsz bőven, amivel még nem találkoztál. A képzés közben kapsz értékes ajándékot, amivel rengeteg pénzt kereshetsz, ha jól használod fel! Ezek után azt csinálod, amit szeretsz, még ha abból nem tudnál megélni, akkor is, hiszen innen annyi jövedelmed lesz, hogy nem kell idegeskedned a pénzügyi helyzeted miatt! Amint olvashattad kettő ajándékot kapsz, ez azt jelenti, hogy két helyről lesz jövedelmed. Amennyiben mindkét helyen átléped, a havi 1000-1000 € jövedelmetmindkét helyről átutalsz 333 eurót. Ha csak az egyikből lesz meg az 1000 euród, akkor csak onnan fogod utalni a 333 eurót, ha egyikben sem éred el a képzés végére az 1000 eurót, akkor nem kell a képzésért fizetned.

Felhívjuk a figyelmed, a sikersorozat csak akkor indul be, ha elég örömmel fogadod az első sikert! Az első siker, akkor lesz, amikor elkezded ezt a képzés sorozatot. kapcsolódok most


Ha többet szeretnél tudni, hogy milyen képzést fogsz itt kapni, ITT -re kattintva tudod elérni.

Részlet :

A természetben minden egyensúlyra törekszik. A légnyomás különbséget kiegyenlíti a szél, bárhol jelenik meg energiatöbblet, kiegyensúlyozó erők lépnek működésbe. Miért történek ez így? Miért létezik az egyensúly törvénye? A törvények általában nem magyaráznak meg semmit, mindössze rögzítik a tényeket.

Megszoktuk, hogy az életben vannak fekete és fehér csíkok, azaz sötét és derűs időszakok, és hogy a siker és a sikertelenség egymást váltja. Mindezek az egyensúly törvényének a megjelenési formái. Természetesen minden siker és sikertelenség megsérti az egyensúly törvényét. Tökéletes egyensúly csak akkor létezne, ha semmi sem történne, de ilyen nincs. Legalábbis még senki sem tudott ilyet megfigyelni. Világunkat változások jellemzik: nappal és éjszaka, ár és apály, születés és halál stb. Még a vákuumban is folytonosan KELETKEZNEK ÉS SZÜNNEK MEG részecskék.

Az egyensúlyt nemcsak tettekkel, hanem gondolatokkal is fel lehet borítani – és nemcsak azért, mert a gondolatokat mindig tettek követik. Amint már tudjuk, az emberek gondolati energiát sugároznak ki. Az anyagi megvalósulás világában minden energetikai alapon nyugszik!

Továbbiakban nem azon töprengünk, hogy mi történik az energetika síkján, mert úgy is fejfájást kapnánk tőle. A mi céljainkhoz teljesen elegendő, ha a kiegyenlítődés leegyszerűsített modelljével dolgozunk.

A gondolati energiák akkor termelnek többletpotenciált, amikor az ember túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít egy dolognak vagy történésnek. Hasonlítsuk össze például a következő két helyzetet:

  1. Te a lakásodban a padlón állsz.

  2. Te egy szakadék szélén állsz.

Az első helyzet legkevésbé sem ad okot aggodalomra. A második helyzetnek azonban feltehetően Te is nagyobb jelentőséget tulajdonítsz, elég egy rossz mozdulat és már is lezuhanhatsz. Energetikai szempontból azonban mindössze annyi történik, hogy Te valahol állsz és minkét helyzetnek ugyanolyan a jelentősége. A második esetben azonban az ember félelme, aggodalma feszültséget generál, ami oda vezet, hogy az energetikai mező egyensúlya felborul. Ezeknek az erőknek a hatását nagyon egyértelműen érezheted!

Az energetika síkján a fizikai világ valamennyi elemének ugyan akkora a jelentősége. Csak az emberek tulajdonítanak neki különféle jelentőséget: jó vagy rossz, vidám vagy szomorú stb. Ezen módon mindenről értékítéletet alkotunk. Maga az értékelés nem zavarja meg az energetikai mező egyensúlyát. Te most egy kényelmes székben ülsz és így értékeled a helyzetet: Itt biztonságban vagyok, ezzel szemben a szakadék szélén veszélyes lenne. Tehát nem nyugtalankodsz a helyzeted miatt. Mindössze ítéletet alkottál, ami még nem bontja meg az egyensúlyt. Többletpotenciál akkor halmozódik fel, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az ítéletnek!!! Ilyen lehet, amikor nem tudod kifizetni a számlákat és olyan ítéletet teszel, amivel többletpotenciát hozol, létre ezáltal felborítod az energetikai egyensúlyt.

Ahhoz ebből a helyzetből pozitívan tudj kijönni egy egyszerű dolgot, kell alkalmaznod. Az emberek többsége azt hiszi, hogy ha minden erőnkkel egy feladatnak szenteljük, magunkat fantasztikus eredményt érünk el. Az egyensúly törvénye alapján ez sajnos pont fordítva fog bekövetkezni. Tehát nincs más dolgod, mint……96-102

kapcsolódok most